Refleksjonsnotat

I dette prosjektet har vi jobbet med å lage en blogg med innhold fra naturfag og helsefag. Vi har brukt 4 uker på prosjektet, og i løpet av denne perioden har vi lært mye nytt, vi har hatt forsøk, laget mat og gjort annet praktisk arbeid. Selve oppgaven inneholdt seks forskjellige oppgaver som skulle bli forskjellige innlegg på bloggen. En av oppgavene er å skrive et refleksjonsnotat og det skal inneholde: sammendrag av hva vi har lært, samarbeid i gruppa, tanker om tverrfaglig prosjekt, for lite/for mye/passe med tid til prosjektet og til slutt hvilken karater vi tro vi får.

I løpet av denne perioden har vi lært mye. Vi har lært om næringsstoffer, fordøyelsesorganene, nevnt de viktigste enzymene og hvordan fordøyelsessystemet funker. Vi har hatt forsøk for å påvise de forskjellige næringsstoffene, der vi testet blandinger. Et annet forsøk vi hadde var et forsøk med spytt og næringsstoffer. Vi har også lært om disakkarider, monosakkarider og polysakkarider. Protein har vi også lært om.

På gruppa har vi jobbet godt sammen alle sammen. Vi har fordelt arbeid litt ulikt utfra hvilken oppgave vi var på, men alle har jobbet godt med bloggen, og vi har jobbet godt sammen. Vi begynte på oppgavene med en gang vi fikk oppgaveteksten og ble fort ferdig med oppgavene. vi har vært forberedt til hver time, og har jobbet effektiv i løpet av prosjektet.

Dette prosjektet har vært spennende og det har vært gøy å ha en tverrfaglig oppgave. Når man har samme tema i to fag er det veldig praktisk for oss elever at det kun er en oppgave om temaet. Denne oppgaven var omfattende, men samtidig morsom å jobbe med. Vi fikk 4 uker på prosjektet og dette var god nok tid. Vi har jobbet i hver eneste time, og gruppa har brukt tiden godt.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *