Logg fra prosjektet

Mandag 05.02.18  

Oppstart av oppgaven, vi fikk møte studenten vi skulle ha de neste ukene. Denne dagen ble vi bare introdusert for oppgaven, men fikk ikke startet på oppgaven.  

Tirsdag 06.02.18 

Disse timene fikk vi jobbe hjemme og finne informasjon om casen vår som var ungdom i vekst.  

Onsdag 07.02.18  

Vi gjorde forsøk, og i forsøket skulle vi finne sukker, stivelse og protein. Vi testa yoghurt for å sjekke om det inneholdte sukker, vi testet brødstick for å sjekke om det inneholdt stivelse, og til slutt testa vi egg for å teste om det inneholdt protein.  

Torsdag 08.02.18 

Denne dagen startet vi med helse og da fortsatte vi med casen vår som var ungdommer i vekst. Etter det hadde vi naturfag og da hadde vi undervisning og på slutten av timen fikk vi tid til å skrive rapport fra forsøket på onsdag.  

Mandag 12.02.18 

I naturfagstimen planla vi forsøket som vi skal gjennomføre på onsdag. dette forsøket er det samme som gjorde forrige onsdag, men denne gangen skal vi teste nye ting. I helsetimene hadde vi teori og jobbet videre med å planlegge måltidet som vi skal gjennomføre etter ferien.  

Tirsdag 13.02.18 

Gjorde ferdig oppgaven om casen og oppgaven hvor vi skulle velge to sykdommer som vi skulle presentere, sammenlikne og finne ulikheter. Vi skrev også på logg, og startet på oppgave 2. 

Onsdag 14.02.18 

Nytt forsøk, testet kylling for å påvise protein og pasta for å påvise stivelse. Fortsatte på rapporten. Tok flere bilder.  

Torsdag 15.02.18 

I helsetimen planlagte vi måltidet som vi skal lage etter ferien. I naturfagstimene jobbet vi videre med rapporten og hadde et kort møte med Beate.  

Mandag 26.02.18 

I naturfagstimen hadde vi et forsøk om spytt. Vi testet potetmel med og uten spytt. I helsetimene hadde vi teori om fordøyelsesorganene, og så litt på hva vi kunne skrive om på plakaten vår om fordøyelsessystemet. 

Tirsdag 27.02.18 

I helsetimene jobbet vi med små ting som vi hadde igjen til bloggen. Vi begynte på plakaten, skrev om noen av organene i fordøyelsessystemet.  

Onsdag 28.02.18 

I naturfagstimene jobbet vi med fordøyelsessystemet. Ble ferdig med å skrive om alle organene, de viktigste enzymene og om næringsstoffene.  

Torsdag 01.03.18 

I helsetimen jobbet vi med forskjellige oppgaver til bloggen. I naturfagstimen jobbet vi med oppgave 2 som er fordøyelsessystemet, kopierte og klipte ut alt.  

Mandag 05.03.18 

Lagde mat og skrev et innlegg om det i helsetimene. Vi gjorde ferdig plakaten om fordøyelsessystemet og la den ut på bloggen. I naturfagstimene begynte vi på refleksjonsnotatet.   

Onsdag 07.03.18 

Denne dobbelttimen gjorde vi ferdig refleksjonsnotatet. Vi så også på alle målene, om vi hadde med alt vi skulle ha med i bloggen.  

Torsdag 08.03.18 

Gjorde ferdig bloggen, la ut alt som skulle bli lagt ut. Vi fylte også ut hverandrevurdering.  

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *